Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
maakt geld besparen izi
Kizi zoekt nieuwe collega's

Over ons

We zijn altijd op zoek naar talent. Wil jij binnenkort ook graag een Kizo zijn? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.
Bekijk alle vacatures
W
Makkelijk zelf kiezen

Wie zijn wij?

Even in het kort. Iedereen wil maandelijks meer geld overhouden. Dat snappen we bij Kizi heel goed. Daarom werken we hier met het hele team elke dag keihard aan. Hoe wij dit doen? Door online vergelijkers aan te bieden waarin je zelf gemakkelijk de best passende financiële producten kiest. Uiteraard voor de beste prijs. Wil je toch nog even overleggen? Ook dat kan. Bij Kizi helpen we je zoals jij dat wilt, want wij vinden goed contact en gemak belangrijk. Inmiddels hebben we al 1.106.244 klanten geholpen om maandelijks meer geld over te houden. Ben je al enthousiast?
Beloftes

Kernwaarden

Alles voor blije klanten. Daarom:
 • Keuzevrijheid in service
  Bij Kizi kies jij hoe je het liefste geholpen wilt worden. Of je nou wil bellen, mailen, chatten of liever een face to face gesprek hebt met een van onze adviseurs. Het kan allemaal.
 • Onafhankelijk
  Wij zetten alle deals op een rijtje, zonder voorkeur. We snappen dat jij graag wil weten waar jij aan toe bent bij het het kiezen van een nieuw contract of verzekering. Daarom maken wij de kleine lettertjes gewoon groot en geven we altijd eerlijke en betrouwbare informatie. Het maakt ons niet uit voor wie jij kiest, zolang het maar perfect bij jou past.
 • Gemak
  Bij Kizi houden we van makkelijk. Zeker als het gaat om het kiezen van een verzekering of contract. In onze gebruiksvriendelijke vergelijkers zie jij daarom zonder moeite wat je opties zijn. Zo weet jij precies waar je voor kiest. Dat is kiezen zonder keuzestress.
 • Specialist
  Wij zijn uitpluizers. We zetten altijd een stapje extra om jou financieel geluk te bieden. Daarom onderhandelen onze tarievenspecialisten tot diep in de nacht voor de scherpste kortingen. Daarnaast zorgen we er ook voor dat deze topdeals glashelder zijn, zonder ingewikkelde polisvoorwaarden.
 • Plezier
  Nadenken over vaste lasten is niet voor iedereen de leukste bezigheid, maar voor ons wel. Wij vinden het namelijk heel leuk om voor jou net een betere deal te vinden, het vergelijken nog makkelijker te maken en het overstapproces uit handen te nemen. Dit zorgt er namelijk voor dat jij een blije klant wordt. En daar worden wij blij van! Kan jij genieten van je besparing.
De Kizi Familie

Onze Merken

Kizi is het overkoepelende merk voor al onze merken, zoals Autoverzekering.nl, Easyswitch.nl en Overstappen.nl. In 2021 brengen we de kracht van al onze merken samen in één supermerk, namelijk Kizi. Zin in!
Iedereen de laagste lasten zonder gedoe. Dat is het doel van Overstappen.nl. Je kunt hier je energiecontract, internetabonnement en verzekering vergelijken, overstappen en besparen.
Bezoek website
Bij leningen.nl vind je de meest voordelige lening voor jouw situatie. Je kunt hier je lening vergelijken, berekenen en aanvragen. Leningen.nl is dé expert in geldleningen.
Bezoek website
We hebben allemaal een energiecontract nodig. Bij Easyswitch.nl kun je energie vergelijken, vlekkeloos overstappen en besparen.
Bezoek website
Bij internetvergelijken.nl vind jij het internetabonnement dat bij je past. Vervolgens kun je direct een abonnement afsluiten.
Bezoek website
Bij Autoverzekering.nl vergelijken wij 28 autoverzekeraars om voor jou de beste verzekering te vinden voor de laagste prijs.
Bezoek website
Risk biedt als B2B label technische service oplossingen voor assurantie-adviseurs, online-labels en verzekeraars. Hierdoor kunnen zij zich focussen op het geven van advies, terwijl Risk alle andere werkzaamheden uit handen neemt.
Bezoek website

Vragen over
werken bij Kizi?

Neem contact op met Niels Nijhuis via solliciteren@kizi.nl
Of bel ons op 020 - 765 39 55

Social

2020 - Kizi.nl Holding BV
Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.