Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.
maakt geld besparen izi
Versterk ons team

Werken bij Kizi

Kizi is een snelgroeiend bedrijf met verschillende merken. Wij werken met een hecht team van jonge, gedreven specialisten in een prachtig nieuw pand aan de Overtoom in Amsterdam. We zijn op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team uit te breiden en vinden het belangrijk dat jij bij ons team past.
Bekijk alle vacatures
Kizi is gewoon Kizi

Onze cultuur

Onze cultuur is wat Kizi zo Kizi maakt. Een zelfsturend team van enthousiaste, open en fanatieke spelers. Dat maakt het werken bij Kizi leuk en uitdagend.
Wie we zijn

Onze waarden

Dit zijn onze waarden. Ze beschrijven wie we zijn en hoe we met elkaar omgaan. Zie jij het al zitten om bij ons te komen werken? Wij willen je graag ontmoeten!
G
#Growth

Gedreven

Bij Kizi werken we met een hecht en gedreven team. We houden van groeien: in ons werk en in onze persoonlijke ontwikkeling. Zijn we iets niet? Dan zijn we het nóg niet en gaan we het dus worden! Ook een uitdaging gaan we niet uit de weg. Onze ambitie is om de grootste en beste vergelijkingssite van Nederland te worden. Met als resultaat blije klanten.
O
#Eigenzinnig #Gewoonjezelfzijn

Open

Wij hebben een open cultuur. In ons open kantoor is iedereen even bereikbaar en benaderbaar. Zo loop je gemakkelijk langs voor een praatje. Op werkgebied zijn we eerlijk en direct naar elkaar. Want we vertellen elkaar wat we goed vinden, maar ook wat we niet goed vinden. Ook op privégebied zijn we open en respectvol. Iedereen is zijn karakteristieke zelf, en die eigenheid is wat we juist zo leuk vinden aan elkaar.
V
#Fanatiek

Vriendenteam

In ons hechte team zijn we meer dan alleen collega’s: we zijn een vriendenteam. Is de werkweek voorbij? Dan blijven we graag nog even hangen voor een borrel. Hierdoor leren we elkaar beter kennen en zijn we goed op elkaar ingespeeld. Eén keer per maand hebben we zelfs een Borrel XL. Wat dit precies inhoudt? Dat ontdek je als je bij ons komt werken ;-). Daarnaast pakken we twee keer per jaar groots uit: in de zomer genieten we van de zon en in de winter ontdekken we ieder jaar een nieuw skioord. Zo leuk!
E
#Verantwoordelijke vrijheid

Eigenaarschap

Bij ons krijg je vrijheid én verantwoordelijkheid. We noemen dit eigenaarschap. Dit betekent dat je binnen jouw expertise het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je eigen keuzes te maken. Want wij geloven dat jij het beste weet hoe jij jouw werk goed kunt doen. Tegelijkertijd draag je de verantwoordelijkheid voor de uitkomst. Verder sluiten deze keuzes natuurlijk wel aan op de bedrijfsdoelen, die onze eindbazen bepalen. Hierdoor werken we allemaal aan hetzelfde doel.

Bij ons op kantoor

Wij vinden het belangrijk dat jij het bij Kizi naar je zin hebt. Want als jij goed in je vel zit, haal jij het beste uit jezelf. Daarom genieten we elke dag samen van een verse lunch. Werken we in een prachtig nieuw kantoor. Én grijpen we ieder excuus aan voor een gezellige borrel.

Testimonials

Jesse Breeuwsma

SEO Specialist
Ik vind vooral de sfeer bij Kizi erg prettig om in te werken. Elke dag wordt er genoeg gelachen, maar twee seconden later kunnen we weer serieus aan het werk om zoveel mogelijk klanten te helpen.

Jesse Breeuwsma

SEO Specialist
Ik vind vooral de sfeer bij Kizi erg prettig om in te werken. Elke dag wordt er genoeg gelachen, maar twee seconden later kunnen we weer serieus aan het werk om zoveel mogelijk klanten te helpen.

Niels Nijhuis

Chief Operations Officer
Het werken met bevlogen collega’s in een dynamische omgeving en de directe invloed op het bepalen en halen van mijn doelstellingen maken dat ik met veel plezier bij Kizi werk.

Frederik van der Veen

Chief Executive Officer
Het mooie aan werken bij Kizi vind ik dat we elke dag duizenden mensen helpen aan lagere vaste lasten. In ons mooie kantoor in Amsterdam werken we met een gemotiveerd team hard aan de snelst groeiende vergelijker van Nederland.

Vragen over
werken bij Kizi?

Neem contact op met Niels Nijhuis via solliciteren@kizi.nl
Of bel ons op 020 - 765 39 55

Social

2020 - Kizi.nl Holding BV
Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.